Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahkum kadın görmek

Rüyada mahkum kadın görmek

Rüyada mahkum kadın görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, çalışmaların beğeni almayacağına alamet eder.

Rüyada mahkum kadın gördüyseniz:

  • Bazı konuların nasıl sonuçlanacağı veya nasıl devam edeceği konusunda kafanızda şüpheler varsa, boşuna üzülmeyin.

Rüyada mahkum kadın görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına tabir olunur.

Rüyada kadın mahkum görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine inanılır.

Rüyada mahkum edilmek dönmeyen şansın artık döneceğine, rahatın kaçacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına inanılır.

Rüyada idama mahkum olmak borçları varsa ödeyeceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine alamet eder.

Rüyada ölüme mahkum edilmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına alamet eder.

Rüyada mahkum olmak onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, güzel bir hayatı olacağına, kişinin esenlik bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hapse mahkum olmak disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hem moral hem de çareler bulacağına tabir olunur.

Rüyada mahkum görmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments