Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapse mahkum olmak

Rüyada hapse mahkum olmak

Rüyada hapse mahkum olmak yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine yorulur.

Rüyada hapse mahkum olmak gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsemediğiniz iş veya planlara, daha fazla ilgi göstermeniz ya da dikkat etmeniz durumunda çok önemli noktalara taşınabilirler.

Rüyada hapse mahkum olmak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Rüyada tanıdık mahkum görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına delalettir.

Rüyada tekerlekli sandalyeye mahkum olmak maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, iyi şartlara kavuşacağına inanılır.

Rüyada mahkum olan birini görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, hastalıkların kalmayacağına yorulur.

Rüyada kendini mahkum olarak görmek başarılı olacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mahkuma sarılmak varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasını mahkum görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada cezaevinde mahkum görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, kısmetlerin azalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments