Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek taş takmak

Rüyada tek taş takmak

Rüyada tek taş takmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada tek taş takmak gördüyseniz:

  • Sizi belli tartışmaların veya güç mücadelelerinin içine çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada tek taş yüzük ve alyans takmak uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, başarı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada tek taş alyans takmak bir sebeple ortaklığın bozulacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına delalettir.

Rüyada tek taş takmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada parmağına tek taş yüzük takmak birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine delalet eder.

Rüyada tek taşlı yüzük takmak işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük takmak tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek kulağa küpe takmak gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek taş taktığını görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments