Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek kollu kadın görmek

Rüyada tek kollu kadın görmek

Rüyada tek kollu kadın görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, darlık içine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada tek kollu kadın gördüyseniz:

  • Kendinizi kurma özelliğiniz, olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açabiliyor.

Rüyada tek kollu kadın görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine inanılır.

Rüyada tek kolu olmayan bebek görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada tek kollu adam görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına inanılır.

Rüyada tek kolunun olmadığını görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek kol görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, eskisinden de iyi olacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tek kollu insan görmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek kollu görmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek kadın memesi görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments