Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek kol görmek

Rüyada tek kol görmek

Rüyada tek kol görmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, karamsar ve umutsuz olacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek kol gördüyseniz:

  • Açık açık dile getirilen cümleler veya olaylara net yaklaşım göstermesini beklediğiniz kişilerden beklentileriniz istediğiniz sonucu vermeyebilir.

Rüyada tek kol görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, şansın yüze güleceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada tek kollu görmek esenliğe kavuşacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek kolu olmayan bebek görmek ardından yeni bir işe gireceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada tek kollu insan görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada tek kollu kadın görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine delalet eder.

Rüyada tek kolunun olmadığını görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada tek kollu adam görmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ticaretin açılacağına işaret eder.

Rüyada tek gözlü kedi görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments