Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amca ve baba görmek

Rüyada amca ve baba görmek

Rüyada amca ve baba görmek kem gözlere geleceğine, günahların af olacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine, bol bol hayır duası alınacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada amca ve baba gördüyseniz:

  • Dış etkenlere takılmamalısınız.

Rüyada baba amca görmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş baba ve amca görmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada baba ve amcayı görmek muradınıza ereceğinize, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine rivayet eder.

Rüyada baba ve amca görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş baba amca görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada amca ve baba görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada babamın amcasını görmek memur ise terfi edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş baba ve amcayı görmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, gelirinin garanti olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments