Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba ve amcayı görmek

Rüyada baba ve amcayı görmek

Rüyada baba ve amcayı görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, hem yeni yerler göreceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, dertlerin başlayacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baba ve amcayı gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda değişiklik yapabilirsiniz.

Rüyada baba ve amca görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine rivayet eder.

Rüyada amca ve baba görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada ölmüş baba amca görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına yorulur.

Rüyada babamın amcasını görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işarettir.

Rüyada ölmüş baba ve amca görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, ne yöne gideceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada baba ve amcayı görmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, günaha gireceğine, üzgün ve hasta olacağına tabir olunur.

Rüyada babanın amcasını görmek çok rahat bir hayat süreceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada baba amca görmek gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments