Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alt dişinin olmadığını görmek

Rüyada alt dişinin olmadığını görmek

Rüyada alt dişinin olmadığını görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, gururlu bir hayat süreceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada alt dişinin olmadığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dikkatini çekmek istiyorsanız ufak tefek beklenmedik hareketler yapabilirsiniz.

Rüyada alt dişinin olmadığını görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına alamet eder.

Rüyada azı dişinin olmadığını görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada dişi olmadığını görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına tabir olunur.

Rüyada birinin dişinin olmadığını görmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine alamet eder.

Rüyada ön dişin olmadığını görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına işarettir.

Rüyada üst dişinin olmadığını görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, toplum içindeki değerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir dişin olmadığını görmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına işarettir.

Rüyada tek dişinin olmadığını görmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments