Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taziyede bulunmak

Rüyada taziyede bulunmak

Rüyada taziyede bulunmak bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, saadete ereceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, makam edineceğine, zorlukların biteceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada taziyede bulunmak gördüyseniz:

  • Yani her istediğinizi yaptırabilecek durumdasınız.

Rüyada taziyede bulunmak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, patlama noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada taziyede ağlamak acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada taziyede olmak pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Rüyada taziyede fatiha okumak çok sağlıklı olunacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, söylediklerinin çıkacağına inanılır.

Rüyada hacda bulunmak zarar göreceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arafatta bulunmak yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına işarettir.

Rüyada misafirlikte bulunmak çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada polise ihbarda bulunmak çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments