Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taziyede ağlamak

Rüyada taziyede ağlamak

Rüyada taziyede ağlamak kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, gamsız bir hayat süreceğine, güzel günler görüleceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, onların yaralarına merhem olacağına alamet eder.

Rüyada taziyede ağlamak gördüyseniz:

  • Olayları içinize atmayıp, bağırıp çağırırsanız hem ferahlarsınız hem anlaşmazlıkları önlemiş olursunuz.

Rüyada taziyede ağlamak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada taziyede bulunmak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada taziyede olmak maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada taziyede fatiha okumak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, sıkıntıların aşılacağına delalettir.

Rüyada asker uğurlarken ağlamak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cenaze için ağlamak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine inanılır.

Rüyada korkmak ağlamak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına delalettir.

Rüyada akrabaya sarılıp ağlamak yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments