Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taziyede olmak

Rüyada taziyede olmak

Rüyada taziyede olmak dayanışma ve sevgi içinde olacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, çok iyi yerlere geleceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada taziyede olmak gördüyseniz:

  • Şans tanımak isteyeceksiniz.

Rüyada taziyede olmak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada taziyede ağlamak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, bebek sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada taziyede fatiha okumak birden fazla ortakla iş kurulacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, küslüklerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada taziyede bulunmak hem de çok üzüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments