Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze mısır pişirmek

Rüyada taze mısır pişirmek

Rüyada taze mısır pişirmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, mali krize gireceğine delalettir.

Rüyada taze mısır pişirmek gördüyseniz:

  • Bir ya da birkaç mutluluğu yaşayabilmeniz için pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada taze mısır pişirmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, sözleri tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada taze mısır almak darlığa ve yokluğa düşeceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada taze mısır görmek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına işarettir.

Rüyada pişmiş taze mısır görmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada taze mısır toplamak aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine işaret eder.

Rüyada taze mısır yemek çalışıyorsa terfi alacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada taze balık pişirmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, solan yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada taze fasulye yemeği pişirmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments