Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğdayı yıkamak

Rüyada buğdayı yıkamak

Rüyada buğdayı yıkamak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, büyük miktarda para kazanacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına işarettir.

Rüyada buğdayı yıkamak gördüyseniz:

  • Tamamen sona ermiş konuları canlandırmak veya onarmak için gereğinden fazla gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada buğdayı yıkamak işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday yıkamak çok zor dönemlerin geçirileceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada buğday yıkadığını görmek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Rüyada suda buğday yıkamak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kamyon dolusu buğday görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına işarettir.

Rüyada yeşil buğday tarlası görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tarlada buğday görmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve buğday doldurmak rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments