Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuz tarafından kovalanmak

Rüyada domuz tarafından kovalanmak

Rüyada domuz tarafından kovalanmak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, daha iyi şartlarda yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine rivayet eder.

Rüyada domuz tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Eşitsizlikler göze batmaya başlayabilir.

Rüyada domuz tarafından kovalanmak elindeki herşeyi kaybedeceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada domuz tarafından kovalandığını görmek en büyük acılarının dineceğine, zahmetinin çoğalacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine rivayet eder.

Rüyada domuzlar tarafından kovalanmak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada domuzun kovalamasını görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada kovalayan domuz görmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada domuz tarafından ısırılmak çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, hasta olanın da iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada aslan tarafından kovalandığını görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına delalet eder.

Rüyada fil tarafından kovalanmak moralsiz ve düşünceli olacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments