Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuğun kovalamasını görmek

Rüyada tavuğun kovalamasını görmek

Rüyada tavuğun kovalamasını görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, sorunların hallolacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, hayatının karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuğun kovalamasını gördüyseniz:

  • Konuşmaktan çok icraate önem vermeniz size yardımı dokunabilecek veya sunacak şeyleri olan kişileri etkilemenizi sağlayabilir.

Rüyada tavuk tarafından kovalanmak yardımda bulunacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada tavuğun kovalamasını görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adamlar tarafından kovalanmak yeni işlere ve projelere gireceğine, zararın telafi edileceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpekler tarafından kovalanmak yaşadığı olayların kötü gideceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir hayvan tarafından kovalanmak mallarının ve kazancının çoğalacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada silahlı kişi tarafından kovalanmak atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, ele geçecek haram mal ve paraya delalet etmektedir.

Rüyada bir kova yoğurt görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kovada yoğurt görmek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments