Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk istemek

Rüyada tavuk istemek

Rüyada tavuk istemek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, dertlerin son bulacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada tavuk istemek gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeli, eğlenceye zaman ayırmalı sizinle aynı sahada çalışan kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayacak aktivitelere katılmalısınız.

Rüyada tavuk istemek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk yemek istemek kısmetinin ve şansının kapanacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına inanılır.

Rüyada civciv ve tavuk görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk kanadı görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk kebabı yemek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine delalettir.

Rüyada tavuk kızartmak rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, bol nimete kavuşulacağına yorulur.

Rüyada az pişmiş tavuk görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada tavuğun yumurtasını görmek ailesini utandırmayacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, elde edilecek menfaatlere delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments