Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşanın çiftleştiğini görmek

Rüyada tavşanın çiftleştiğini görmek

Rüyada tavşanın çiftleştiğini görmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada tavşanın çiftleştiğini gördüyseniz:

  • Her kafadan çıkan seslere veya önerilere kulak vermek yerine, kimi dinleyeceğiniz konusunda daha seçici davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada tavşanın çiftleştiğini görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, zafer elde edileceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına inanılır.

Rüyada çiftleşen tavşan görmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada bir çift tavşan görmek sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada atla çift sürmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına işarettir.

Rüyada çift kapılı ev görmek rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabının çiftini kaybetmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çift küpe görmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine işaret eder.

Rüyada çift başlı koyun görmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments