Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çift kapılı ev görmek

Rüyada çift kapılı ev görmek

Rüyada çift kapılı ev görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, insanların hayranlığını kazanacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada çift kapılı ev gördüyseniz:

  • Duyacağınız ani itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada çift kapılı ev görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çift kapı görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına inanılır.

Rüyada yeni evlenen çift görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada evlenen çift görmek somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli çifti tekrar evlenirken görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada evlenecek çift görmek başarılarının daim olacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada evlenen bir çift görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kapılı ev görmek işlerinde berekete kavuşacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments