Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabının çiftini kaybetmek

Rüyada ayakkabının çiftini kaybetmek

Rüyada ayakkabının çiftini kaybetmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, sevinçli bir haber alınacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabının çiftini kaybetmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişikliklerin iş hayatınıza zarar vermesi konusunda hassas olmalısınız.

Rüyada bir çift ayakkabı kaybetmek kısa sürede başarısının artacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına inanılır.

Rüyada çift ayakkabı kaybetmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabının çiftini kaybetmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine işarettir.

Rüyada üç çift ayakkabı görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına işaret eder.

Rüyada iki çift erkek ayakkabısı görmek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, huzura kavuşacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir çift erkek ayakkabısı görmek bol nimete kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek çift ayakkabı görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, itibar kazanacağına inanılır.

Rüyada bir çift beyaz ayakkabı görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments