Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan sütü içmek

Rüyada tavşan sütü içmek

Rüyada tavşan sütü içmek üzerindeki yükten kurtulacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Rüyada tavşan sütü içmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerin sonlanmasını istemiyorsanız politik olmanız gerekecek.

Rüyada tavşan sütü içmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavşan sütü görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, hastalıkların son bulacağına, yeni malların alınacağına delalettir.

Rüyada çilekli süt içmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, işlerin çığırından çıkacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına tabir olunur.

Rüyada keçiden süt içmek kazancın az da olsa yitirileceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, yeni bir eve sahip olunacağına yorulur.

Rüyada köpeğe süt içmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kendi sütünü içmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, malının ve aşının da çoğalacağına yorulur.

Rüyada bozuk süt içmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada ana sütü içmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments