Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi sütünü içmek

Rüyada kendi sütünü içmek

Rüyada kendi sütünü içmek işlerine dört elle sarılacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işaret eder.

Rüyada kendi sütünü içmek gördüyseniz:

  • Size yöneltilen her eleştiriyi yıkıcı olarak algılamayın.Çünkü, dostlarınızın, söylediklerine kulak vererek onlardan bazı dersler çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada inek sütü içmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, işlerin düzgün gideceğine yorulur.

Rüyada keçi sütü içmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kakaolu süt içmek böylece hayatının da düzene gireceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına yorulur.

Rüyada bardakla süt içmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına inanılır.

Rüyada aslana süt içmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, ortak edineceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağlı süt içmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada acı süt içmek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına işaret eder.

Rüyada bozuk süt içmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments