Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı yedirmek

Rüyada tatlı yedirmek

Rüyada tatlı yedirmek parasının ve makamının artacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, alışveriş yapacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, yönetici makamına oturacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada tatlı yedirmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin beklentilerini kendi ihtiyaçlarınızın önüde tutmamanız daha fazla şey başarmanızı sağlayabilir.

Rüyada tatlı yedirmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına inanılır.

Rüyada ölüye tatlı yedirmek böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine inanılır.

Rüyada ölü birinin tatlı yediğini görmek rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabak tatlısı yediğini görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, gün sayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatlı nar yediğini görmek çaresiz hallere düşeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada başkasına tatlı yedirmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına delalettir.

Rüyada tatlı bir şey yediğini görmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada birisine tatlı yedirmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments