Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı koymak

Rüyada tatlı koymak

Rüyada tatlı koymak büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine delalettir.

Rüyada tatlı koymak gördüyseniz:

  • İnatlaşmak veya kişilere yanlışlarını ispata çalışmak zaman kaybı olabilir.

Rüyada tatlı koymak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada tabağa tatlı koymak büyük borçların altında ezileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin ismini koymak yeni bir iş bulacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yastık koymak işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına alamet eder.

Rüyada bardağa su koymak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, herkesten ileriye gideceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada şarjöre mermi koymak uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada birini tabuta koymak stres içinde günler geçireceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada çocuğa ad koymak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments