Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan ve yavrusunu görmek

Rüyada aslan ve yavrusunu görmek

Rüyada aslan ve yavrusunu görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, muradın yerine geleceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, alışveriş yapacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada aslan ve yavrusunu gördüyseniz:

  • İyi niyetli olsanız da herkes yapmak istediğiniz ya da yaptığınız şeyi anlamayabilir.

Rüyada aslan yavrusu emzirmek bol kazanç getireceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslan ve kaplan yavrusu görmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada ölü aslan yavrusu görmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine rivayet eder.

Rüyada aslan ve yavrusu görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada aslan yavrusu bulmak günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru aslan görmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine rivayet eder.

Rüyada dişi aslan yavrusu görmek çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslan yavrusu doğurmak kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, özel muamele göreceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments