Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşta yatmak

Rüyada taşta yatmak

Rüyada taşta yatmak ev taşımaya, istenen herşeye kavuşulacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşta yatmak gördüyseniz:

  • Aile, ev, gayrimenkul başlıklı konularda istediğiniz gibi gitmeyen yerleri dile getirebilirsiniz.

Rüyada taşların üzerinde yatmak kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, istediği makama geleceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada taş üstünde yatmak sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada taşın üstünde yatmak ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşta yatmak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada taş üzerinde yatmak aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşların üzerine yatmak sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada musalla taşına yatmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine delalettir.

Rüyada taşların üstünde yatmak hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments