Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşa şekil vermek

Rüyada taşa şekil vermek

Rüyada taşa şekil vermek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, kıtlığın meydana geleceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada taşa şekil vermek gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları çözebilirseniz, her alanda çok daha rahat hareket edebileceksiniz.

Rüyada şekilli taş görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine işarettir.

Rüyada taşa şekil vermek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Rüyada hamurdan şekiller yapmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamurdan şekil yapmak başarısının ve kazancının sürekli olacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına inanılır.

Rüyada yuvarlak şekil görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, zor durumda bırakacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde değişik şekiller görmek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, ikinci bir şans vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada üçgen şekil görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, kariyerinin yükseleceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına işarettir.

Rüyada toplu şekilde yemek yemek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments