Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şekilli taş görmek

Rüyada şekilli taş görmek

Rüyada şekilli taş görmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, işlerinin tutacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şekilli taş gördüyseniz:

  • Bir yandan harekete geçme arzusuyla yanıp tutuşurken, başarısızlığa uğrama korkusu sizi frenliyor.

Rüyada taşa şekil vermek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada şekilli taş görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kazançta zarar edeceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulutu şekilli görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada hızlı bir şekilde araba sürmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, kötü yola sapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada geometrik şekiller görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şekil değiştiren insan görmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde şekil görmek mutluluğunun katlanacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, maddi gücünün de daimi olacağına inanılır.

Rüyada sesli bir şekilde ağlamak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments