Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş üzerinde uyumak

Rüyada taş üzerinde uyumak

Rüyada taş üzerinde uyumak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, yanlış işlere girileceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına inanılır.

Rüyada taş üzerinde uyumak gördüyseniz:

  • Yüksek vaatleri olan yeni bir yola girebilirsiniz.

Rüyada taşın üzerinde uyumak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine delalettir.

Rüyada taş üzerinde uyumak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkekle uyumak zor bir duruma düşüleceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, iyi günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada devamlı uyumak belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, saygınlık kazanacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkekle yan yana uyumak huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada bir yerde uyumak yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun uyuduğunu görmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, dayanışma içinde kalacağına, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada yeni evde uyumak çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments