Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği erkekle uyumak

Rüyada sevdiği erkekle uyumak

Rüyada sevdiği erkekle uyumak uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, daha fazla para kazanacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, diplomalarının artacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği erkekle uyumak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etme çabanız sizi yıpratabilir.

Rüyada sevdiğin erkekle uyumak işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği erkekle uyumak bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin uyuduğunu görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle uyumak aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin uyuduğunu görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin omzunda uyumak girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle birlikte uyumak bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği insanla uyumak koyu muhabbette kalacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments