Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tas kebabı görmek

Rüyada tas kebabı görmek

Rüyada tas kebabı görmek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tas kebabı gördüyseniz:

  • Endişelerinizi dile getirmekten çekinmeyin.

Rüyada tas kebabı görmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tas kebabı yemek sağlığından olacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada tasta su görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kötü duygularından arınacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada tek tas yüzük almak büyük bir üzüntü yaşayacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir tas süt görmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada su tası görmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine inanılır.

Rüyada tastan su içtiğini görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, bütçesinin genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada tasta süt görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments