Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarot baktırmak

Rüyada tarot baktırmak

Rüyada tarot baktırmak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, hastalıklarından kurtulacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarot baktırmak gördüyseniz:

  • Enerji fazlanızı yürüyüşlere çıkarak ya da spor yaparak atabilirsiniz.

Rüyada saç tararken bit görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını tararken koptuğunu görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına delalettir.

Rüyada tarot falına bakmak huzurunun da yerine geleceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada tarık yıldızını görmek suçlamalardan aklanılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarık akan görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına inanılır.

Rüyada tarot kartı görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarotçu görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, işlerinin daha da iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada tarot falı bakmak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments