Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlaya çiçek ekmek

Rüyada tarlaya çiçek ekmek

Rüyada tarlaya çiçek ekmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarlaya çiçek ekmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veren veya tahmin edilmesi güç hareketleri olan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada tarlaya çiçek ekmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, şansının geri döneceğine delalettir.

Rüyada kırmızı çiçek tarlası görmek bereketli bir döneme girileceğine, çıkış yolları bulacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçekli tarla görmek başarıların devamlı olacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlada çiçek görmek mal mülk kazanacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine yorulur.

Rüyada çiçek tarlasında koşmak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada çiçek toplamak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz çiçek tarlası görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada mor çiçek tarlası görmek yerinde saymayacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments