Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta patlıcan görmek

Rüyada ağaçta patlıcan görmek

Rüyada ağaçta patlıcan görmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçta patlıcan gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin alması gereken dersler olabilir.

Rüyada ağaçtan patlıcan toplamak hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, işlerinde yenilikler yapacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçta patlıcan görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çürük patlıcan görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına yorulur.

Rüyada patlıcan salatası görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun patlıcan görmek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada çiğ patlıcan yemek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına delalet eder.

Rüyada patlıcan satmak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine işarettir.

Rüyada patlıcan topladığını görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments