Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ak fasulye görmek

Rüyada ak fasulye görmek

Rüyada ak fasulye görmek aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine yorulur.

Rüyada ak fasulye gördüyseniz:

  • Dost kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı farklı davrandığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada ak fasulye görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, kötü kişilere yakın olacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kuru fasulye görmek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kötü olayların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada pişmiş taze fasulye yemek yeni bir alışkanlık edinileceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil fasulye toplamak büyüyeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine yorulur.

Rüyada beyaz fasulye görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına işaret eder.

Rüyada fasulye sulamak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına delalet eder.

Rüyada suda fasulye görmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada fasulye turşusu yemek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi sorumluluklarının artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments