Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taramali görmek

Rüyada taramali görmek

Rüyada taramali görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, güzel zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada taramali gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı giderek daha da artıyor olabilir veya tam tersi, siz, baskının dozunu arttırma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada tarayıcı görmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, parasız ve işsiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını tararken bit görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, huşu içinde devam edeceğine inanılır.

Rüyada tarık akan görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada tarot bakmak çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalettir.

Rüyada tarık yıldızını görmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada saç tarandığını görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada taramali görmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada tarot falına bakmak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, büyük takdir toplanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments