Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın kişiyle evlenmek

Rüyada tanımadığın kişiyle evlenmek

Rüyada tanımadığın kişiyle evlenmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, yeni bir iş bulacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, saygınlığını yitireceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın kişiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda havada uçuşan konuşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada tanımadığı bir kişiyle evlenmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın kişiyle evlenmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, sevdiği insana kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın bi erkekle evlenmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın bir erkekle evlenmek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine yorulur.

Rüyada tanımadık bir erkekle evlenmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kadınla evlendiğini görmek ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir adamla evlenmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına delalet eder.

Rüyada hiç tanımadığı biriyle evlenmek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, yaşamına bakacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments