Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın biriyle kucaklaşmak

Rüyada tanımadığın biriyle kucaklaşmak

Rüyada tanımadığın biriyle kucaklaşmak çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın biriyle kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Yeni bir etaba geçen plan veya projelerinizi hareketlendirme fırsatını kaçırmamalısınız.

Rüyada tanımadığın biriyle kucaklaşmak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada müdürle kucaklaşmak arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir bayanla kucaklaşmak araba alınacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık biriyle kucaklaşmak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına inanılır.

Rüyada komşuyla kucaklaşmak herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada babayla kucaklaşmak hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada anneyle kucaklaşmak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine delalet eder.

Rüyada ölen kişiyle kucaklaşmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments