Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi tanımamak

Rüyada sevgiliyi tanımamak

Rüyada sevgiliyi tanımamak işlerin canlanacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, sorunlarını çözeceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi tanımamak gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissederek her işe koşturmak isteseniz de, bir kişinin yapabileceği işten fazlasını yüklenmeyin.

Rüyada tanımadığı sevgili görmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, ileri gideceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığım biriyle sevgili olmak istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına yorulur.

Rüyada hiç tanımadığı biriyle sevgili olmak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, zamanının boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı biriyle sevgili olduğunu görmek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine yorulur.

Rüyada tanımadığın birini sevgilin olarak görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, insanlar tarafından tanınacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kadınla sevgili olmak kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi tanımamak var olan hastalıklarının şifa bulacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments