Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın biriyle ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada tanımadığın biriyle ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada tanımadığın biriyle ilişkiye girdiğini görmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın biriyle ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Sizi alışık olmadığınız yerlere götürecek veya alışılmadık tecrübeler yaşatabilecek aktivitelere ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada tanımadığın biriyle ilişkiye girdiğini görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir erkekle ilişkiye girdiğini görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı biriyle ilişkiye girdiğini görmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına işarettir.

Rüyada kocasıyla ilişkiye girdiğini görmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, makamının artacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızla ilişkiye girdiğini görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada annenin ilişkiye girdiğini görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle ilişkiye girdiğini görmek dolandırılacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgili ilişkiye girdiğini görmek emeklerinin boşa gideceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments