Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı biriyle ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada tanımadığı biriyle ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada tanımadığı biriyle ilişkiye girdiğini görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, toparlanacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işarettir.

Rüyada tanımadığı biriyle ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiniz sizi engelliyor olabilir.

Rüyada tanımadığı biriyle ilişkiye girdiğini görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın biriyle ilişkiye girdiğini görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekle ilişkiye girdiğini görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına inanılır.

Rüyada kedilerin ilişkiye girdiğini görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, hastalıktan şifa bulmaya işaret eder.

Rüyada erkek kardeşle ilişkiye girdiğini görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada akrabayla ilişkiye girdiğini görmek gelirinin artacağına, makamından olacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğluyla ilişkiye girdiğini görmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada babayla ilişkiye girdiğini görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, kariyer edineceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments