Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın biriyle evlendiğini görmek

Rüyada tanımadığın biriyle evlendiğini görmek

Rüyada tanımadığın biriyle evlendiğini görmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığın biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Belli bir kişi, plan, amaç veya proje için büyük istek duymanız dikkatleri üzerinize toplayabilir.

Rüyada tanımadığım biriyle evlenmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı adamla evlenmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, düşmanların barışacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığı bir adamla evlenmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kişiyle evlenmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı bir kadınla evlendiğini görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekle evlenmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle evlenmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bi adamla evlenmek önemli bir makama terfi alacağına, onları koruyup kollayacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments