Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığım biriyle evlenmek

Rüyada tanımadığım biriyle evlenmek

Rüyada tanımadığım biriyle evlenmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, hayatının daha kolay olacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına inanılır.

Rüyada tanımadığım biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeden önce sonuçlarını hesaplamanızda fayda var.

Rüyada tanımadığı biriyle evlendiğini görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kadınla evlenmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı bi adamla evlenmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kızla evlenmek verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, çok başarılı işlere girileceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı bir erkekle evlendiğini görmek iş kaybı yaşanacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı erkekle evlenmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine tabir olunur.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek hep dua edeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına işaret eder.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle evlenmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments