Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birine para vermek

Rüyada tanımadığın birine para vermek

Rüyada tanımadığın birine para vermek hileye, fesada bulaşacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birine para vermek gördüyseniz:

  • Bazı sözleri tutabilmek için kendinizi zorlamanız gerekecekse ya da kendinizi iyi hissetmeyecekseniz, bağlayıcı sözler vermemenizde fayda var.

Rüyada tanımadığı birine para vermek zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın birine para vermek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, iyi şartlara kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı birinden para almak uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığın birinden para almak onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığı adam öldürmek büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın birinin koluna girmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kadına aşık olmak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı yaşlı bir kadın görmek üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, birçok işin birlikte yapılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments