Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı adam öldürmek

Rüyada tanımadığı adam öldürmek

Rüyada tanımadığı adam öldürmek günahtan temizlenmeye, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine inanılır.

Rüyada tanımadığı adam öldürmek gördüyseniz:

  • Biraz vurdum duymaz yapıda olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Rüyada tanımadığı adam öldürmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir adam öldürmek maddi kolaylığa ulaşacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın adamla öpüşmek maddi zararın büyük olacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına işarettir.

Rüyada tanımadığı yaşlı adam görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı adam görmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadık bir adam görmek işinde uzmanlaşacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı bir adamdan kaçmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı bir adamla öpüşmek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments