Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın biri tarafından öpülmek

Rüyada tanımadığın biri tarafından öpülmek

Rüyada tanımadığın biri tarafından öpülmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, ödeme güçlü çekeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın biri tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Size zorla kabul ettirilmeye çalışılan teklifler olabilir.

Rüyada tanımadığın biri tarafından kaçırılmak işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın biri tarafından öldürülmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine işarettir.

Rüyada tanımadığı biri tarafından öpülmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın biri tarafından öpülmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın biri tarafından kovalanmak rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına işarettir.

Rüyada tanımadığı biri tarafından kaçırılmak ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı bir erkek tarafından öpülmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın birini dövmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments