Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın biri tarafından kovalanmak

Rüyada tanımadığın biri tarafından kovalanmak

Rüyada tanımadığın biri tarafından kovalanmak günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, şansının da döneceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın biri tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde pek çok konuda size destek olmaktan veya yardım etmekten hoşlanacak arkadaşınız ya da tanıdığınız var.

Rüyada tanımadığın biri tarafından kovalanmak maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada canavar tarafından kovalanmak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada adamlar tarafından kovalanmak rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada yaratık tarafından kovalanmak sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurt tarafından kovalanmak başarıların her geçen gün çoğalacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına yorulur.

Rüyada bir ölü tarafından kovalanmak işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada deli tarafından kovalanmak hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşman tarafından kovalanmak saygınlığını yitireceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüksek mevkilere getirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments