Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir erkek öpmek

Rüyada tanımadığın bir erkek öpmek

Rüyada tanımadığın bir erkek öpmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın bir erkek öpmek gördüyseniz:

  • Belli nedenler üzerine düşünürken herkesi içine alacak şekilde düşünmenizde fayda var.

Rüyada tanımadığı erkeği öpmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, güzel günler için yaşayacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna rivayet eder.

Rüyada tanımadığı bi erkeği öpmek parasal anlamda rahat edeceğine, hayatını yoluna koymaya, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığınız bir erkeği öpmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir erkek öpmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir erkeği öpmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, kendisini keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkeği öpmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine, makam ve söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı kadını öpmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın kızı öpmek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, iyi zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments