Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir kadın görmek

Rüyada tanımadığın bir kadın görmek

Rüyada tanımadığın bir kadın görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın bir kadın gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen veya desteklemeyen kişileri net şekilde ayırt edebilirsiniz.

Rüyada tanımadık bir kadın görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığı bir kadın görmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı kadınla konuşmak huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya tabir olunur.

Rüyada tanımadığı bir kadınla konuşmak yeni projelerin ve planların tutacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığınız bir kadın görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kadını görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın yaşlı kadın görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize delalet eder.

Rüyada tanımadığı bir kadını öldürmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments