Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğulları olduğunu görmek

Rüyada oğulları olduğunu görmek

Rüyada oğulları olduğunu görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine alamet eder.

Rüyada oğulları olduğunu gördüyseniz:

  • Ani kararlardan kaçının.

Rüyada oğul doğurmak ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arı oğulu görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, yüklü siparişler alacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine inanılır.

Rüyada arıların oğul çıkardığını görmek kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bal arısının oğul çıkardığını görmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, öz güven kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada baba oğul kavgası görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına delalettir.

Rüyada arının oğul verdiğini görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğul dövmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada baba ve oğul görmek asık yüzlerin güleceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments