Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın yaşlı adam görmek

Rüyada tanımadığın yaşlı adam görmek

Rüyada tanımadığın yaşlı adam görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın yaşlı adam gördüyseniz:

  • Hızlanmak, girişimde bulunmak veya ilerlemek istediğiniz konular için daha fazla beklemeniz gerekmiyor.

Rüyada tanımadığı yaşlı bir adam görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın yaşlı adam görmek parasal anlamda rahat edeceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı yaşlı adam görmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, dertlerinin şifasını bulacağına inanılır.

Rüyada tanımadığı yaşlı kadın görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığı yaşlı bir kadın görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın yaşlı bir kadın görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın yaşlı kadın görmek aile hayatının hayır getireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın bir adam öldürmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments